Beskrivelse af boligen

• God beliggenhed i hjertet af Aalborg
• To herskabelige stuer med flotte detaljer
• Lyst og rumligt køkken
• Perfekt til par eller som dele lejlighed
• Tæt på indkøb, cafe og butiksliv

Denne skønne ejerlejlighed beliggende i hjertet af Aalborg centrum er en perle, som man ikke må gå glip af! Lejligheden er bestående af 90m2
og er indrettet med 2 herskabelige og charmerende stuer, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde tilværelsen efter en lang dag på arbejde. De store vinduer giveret fantastisk lysindfald og udsigt over byen.
Derudover byder lejligheden på et godt soveværelse, hvor der er rigelig plads til en dobbeltseng og opbevaring af tøj og andre ejendele. Det store og rummelige køkken er ideelt til at tilberede lækre måltider, mens man samtidig kan nyde udsigten over byen. Der er rigelig plads til både spisebord og sofaområde, så man kan nyde maden i hyggelige omgivelser.
Lejligheden er desuden udstyret med et badeværelse og et toilet, så der er ingen kø problemer i hverdagen. Beliggenheden tæt på havnefronten, byliv og kulturliv gør, at der altid er noget at opleve i området.
Alt i alt er denne ejerlejlighed en perfekt kombination af charme, funktionalitet og beliggenhed, der gør den til et ideelt hjem for både singler og par. Kom og oplev dette unikke tilbud, og bliv en del af det livlige og spændende miljø i Aalborg centrum.

Kontakt sælger

Jacob Vadsholt

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer