Beskrivelse af boligen

Jeg sælger min dejlige andelsbolig på hjørnet af Toldbodgade og Drewsensvej. Adressen er Drewsensvej 70, 2. sal, 4. dør. Med en placering i hjertet af Silkeborg, så er der gåafstand til alt hvad byen har at byde på; selve Silkeborg by, grønne områder og skove, Gudenåen og søerne, offentlig transport mod både Aarhus, Skanderborg og Herning.

Andelsboligen er en del af en super sund og god forening. Foreningen har en flot økonomi med en rigtig god opsparing og et flot nyligt omlagt lån. Både andelsboligen og resten af bygningen er i flot og velholdt stand. Andelsboligen er nylig malet, og helt klar til indflytning.

Andelsboligen indeholder en dejlig stor lys stue med åben forbindelse til køkkenet samt udgang til lækker sydøstvendt altan. Den har et stort soveværelse med indbyggede skabe, et pænt badeværelse med stor bruseniche og vaskesøjle. Desuden en stor lys hems, som kan anvendes til kontor eller ekstra soveværelse. Der er en rummelig elevator lige til døren. Derudover følger der et stort opvarmet aflåst kælderrum, fælles aflåst cykelkælder og tørrerum, samt fælles cykelskur.

Til andelsboligen medfølger også egen private parkeringsplads, som du har fuld råderet over. Foreningen har også en gæstelejlighed, som du billigt kan leje til overnattende gæster. Foreningens udendørs areal kan du frit benytte. Foreningen har en stor græsplæne, med både borde-bænke-sæt og sandkasse til de helt små.

Kontakt sælger

Mads Almind Henneberg Jensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer