Beskrivelse af boligen

Andelslejlighed på 62 kvadratmeter med egen parkering centralt i Slagelse til salg. De 62 kvadratmeter er fordelt på gang, rummelig stue, soveværelse, separat køkken og badeværelse. I køkkenet medfølger køle-fryseskab, komfur og ovn samt opvaskemaskine. Lejligheden ligger i stuen, men er hævet fra gadeniveau. Der er trinfri adgang fra gården/haven. I kælderen er der eget kælderrum til opbevaring samt et tørrerum med tørretumbler og tørrestativ til fri afbenyttelse for bygningens beboere.

Lejligheden hører under andelsforeningen Absalonsgade & Svendsgade, som er en sund og social andelsforening. Til foreningen hører et aflukket og hyggeligt gårdmiljø med have, fire små terrasseområder, grill, lille urtehave, aflåst cykelskur og private parkeringspladser til beboerne.

Lejligheden er placeret i roligt område tæt ved Professionshøjskolen Absalon, SDU Slagelse og med gåafstand til både togstation, Vestsjællandscenteret og forskellige supermarkeder.

Overtagelse er fleksibel og aftales med køber. Kontakt for eventuel fremvisning eller yderligere billeder og videoer af lejligheden og gårdhave.

Fakta:
Pris: 638.000
Månedlig boligafgift: 3100kr inkl. aconto vand og varme
Størrelse: 62 kvadratmeter
Antal værelser: 2
Afstand fra Slagelse St & busterminal: 170 meter
Afstand til Vestsjællandscenteret: 550 meter

Kontakt sælger

Thea Nielsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer