Beskrivelse af boligen

Hvidkløver 24 er en af de meget attraktive villaer beliggende i det attraktive Gødvad i et unikt naturskønt område med god plads til de omkringliggende boliger. Her får I en bolig med hele 3 gode børneværelser, en lækker lys stue samt et dejligt stort åbent køkken-alrum med store vinduespartier mod haven. Alrummet fungerer som familiens naturlige samlingspunkt. Huset byder endvidere på to flotte badeværelser og et praktisk og velindrettet walk-in closet i forbindelse med soveværelset, som giver ekstra komfort og opbevaringsmuligheder.

Udenfor venter en fantastisk velanlagt have med forskellige uderum, der giver både sol og læ, mens man nyder naturen helt tæt på. De hyggelige og velplacerede terrasser er perfekte til både afslapning og hyggelige stunder med familie og venner. Der er endvidere anlagt en petanque bane og nedsænket terrasse med direkte adgang og udsigt til det smukke havebassin.

Til villaen høre der også en dobbelt carport med isoleret redskabsrum.

Villaen ligger på en rolig, lukket vej, hvilket skaber en tryg atmosfære for både børn og voksne.

Med direkte adgang til sikre stisystemer, kan børnene trygt cykle til skole og institutioner. Derudover er der gode indkøbsmuligheder tæt på, og I befinder jer kun en kort cykeltur fra Silkeborgs bymidte.

Dette er en bolig, der virkelig skal opleves!

Update - Huset er nu tilsalg hos Real Mægleren: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/70502946-hvidkloever-24

Kontakt sælger

Frederik Andersen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer