Beskrivelse af boligen

Nu tilbydes en enestående mulighed for at erhverve sig denne helt unikke perle med Odenses bedste og mest charmerende beliggenhed. Boligen sælges via Home, ejerlejlighedsbutikken, Odense.
Hele lejligheden fremstår yderst velbevaret med unikke detaljer - blandt andet snedkerbyggede radiatorskjulere, synlige bjælker og mange smukke finesser. En særdeles sjælden udbudt lejlighed.
Ejendommen, som befinder sig den smukke oase, havebyen Gerthasminde i Odense C, er totalt gennemrenoveret fra A-Z fra 2021 til 2023. Her er nyt tag, nyrenoveret facade og fuldt isoleret. Det har både udløst Energimærke B og en tilstandsrapport helt i særklasse.
Lejligheden har sin egen eksklusive hovedindgang. Når du træder ind, står du i din private, imponerende og storslåede hall, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Halvvejs oppe af den smukke trappeopgang med fantastisk loftshøjde mødes du af et hyggeligt siddeområde med dejligt lysindfald. Måske er det her, du byder dine gæster på en drink før middagen?
På lejlighedens 1. sal er der et fantastisk og lyst køkken-alrum i åben forbindelse til opholdstuen. Her er der rigtig god plads til et stort spisebord – også til mange gæster - samt sofagruppe. Fra køkken-alrummet er der udgang til lejlighedens sydvendte og rummelige altan, med plads til grill og havemøbler.
Derudover er der et stort soveværelse med faste skabe, og ved siden af soveværelset er det ene af lejlighedens to badeværelser - lavet i ypperste kvalitet og i lækre, lyse materialer. Her på 1. sal finder du desuden et stort og funktionelt bryggers med meget skabsplads, vaskemaskine, tørretumbler, fryser, ekstra køleskab og ekstra komfur - måske til ænderne juleaften? - en særdeles sjældenhed for en lejlighed.
Når du træder op ad den flotte trappe til 2. salen, møder dig et fantastisk syn af de synlige bjælker og loft til kip, som skaber et helt enestående rum. Bag fløjdøren finder du et imponerende soveværelse og på begge sider to fine værelser – alle tre med synlige bjælker og loft til kip. Yderligere er der et ekstra badeværelse som - ligesom badeværelset på 1. sal - er udført i højeste kvalitet og med lækre, lyse materialer.
Til lejligheden hører desuden eget depotrum/skur og to private parkeringspladser.
En eksklusiv og charmerende lejlighed med masser af kvalitet og lys, som du ikke må gå glip af at opleve.

Kontakt sælger

Marianne Albeck

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer