Beskrivelse af boligen

🔆Unik perle til salg i søhøjlandet - lavenergi og indflytningsklar 🔆

Unikt og moderne et-plans lavenergihus med fantastisk beliggenhed i Bryrup Søhøjlandet. Kun 15 minutter fra Silkeborg og Horsens og 40 minutter fra Århus.
Bryrup er et hyggeligt lokalsamfund i rivende udvikling med egen brugs, skole, fitness, gode institutioner og aktivt lokalmiljø. Og ikke mindst er byen omgivet af fantastisk natur med store skove og nogle af Danmarks reneste badesøer.
Huset ligger centralt i Bryrup kun 100 meter fra Søbadet, hvor der findes et hav af outdoor aktiviteter som padelbane, kajakklub og sauna. Dejlig 1000m2 sydvendt have med privatliv og smuk udsigt til skoven fra den store terrasse.
Huset er i ét plan med 104 m2 beboelse, der er godt udnyttet med stort lyst køkkenalrum og stue i et, to gode værelser plus 18 m2 anneks, kontor, gæsteværelse eller hobbyrum. Badeværelse og bryggers, hvor der er gjort klar til gæstetoilet hvis det ønskes.
Huset er et totalrenoveret lavenergihus med gulvvarme og fremstår nyt. Der er ikke gået på kompromis med materialevalg og huset er fuldstændig indflytningsklart.

✔️ lukket vej og gode naboer

✔️ indflytningsklart

✔️ minimalt vedligehold

✔️ lavenergihus

✔️ Klargjort til ekstra toilet

✔️ Mulighed for tilbygning

✔️ gåafstand til indkøb, skole og søbad

✔️ smuk udsigt til naturen

✔️ Stor nem have med ro og privatliv

Oplagt til downsizers til et aktivt seniorliv, enlig, ungt par eller den lille familie🌟

Kontakt ved spørgsmål/fremvisning:
Sofie Sørensen
Tlf.25395139
Mail: [email protected]

Kontakt sælger

[email protected]

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer