Beskrivelse af boligen

FOR ØNSKE OM FREMVISNING SKRIV VENLIGST TIL TLF: 30956470

Eksklusiv penthouselejlighed i Trøjborg

Denne imponerende penthouselejlighed er en ideel bolig for både børnefamilier og par, der drømmer om en hverdag i unikke herskabelige rammer med masser af sjæl og historie. Lejligheden dækker anden og tredje sal i en af de ældste og smukkeste ejendomme på Trøjborg – en kulturfredet bygning fra 1909.

Ejendommen har en stor, indbydende have og privat parkering, mens den centrale placering på Trøjborg giver let adgang til både Aarhus centrum og de naturskønne områder nord for byen.

Attraktiv beliggenhed

Fra ejendommen er der kun fem minutters gang til Riis Skov, og fortsætter man yderligere fem minutter gennem skovstierne, når man den populære badestrand "Den Permanente". Universitet, biograf, dagligvarebutikker, specialforretninger, institutioner, caféer og restauranter ligger også inden for kort afstand, ligesom offentlig transport i nærområdet gør det nemt at komme rundt i byen.

Ejendommen er en del af en solid, tolerant og økonomisk velfungerende ejerforening. Lejligheden byder ikke kun på herskabelig charme, men også på en praktisk og moderne indretning, der gør den ideel til en familie eller par, som værdsætter både æstetik og funktionalitet.

Penthouse med særdeles god planløsning

Lejligheden er lys og rummelig med en gennemtænkt planløsning og mange gode opbevaringsmuligheder. De smukke stuklofter, elegante plankegulve og den unikke, skulpturelle trappe, der forbinder de to etager, skaber et imponerende indtryk.

Fra entréen er der adgang til et lækkert badeværelse med afskærmet bruseniche, vindue og plads til vaskemaskine. Lejligheden har to store og rummelige værelser, hver med eget walk-in-closet. Værelset på øverste etage kan let opdeles i to separate værelser, hvis der er behov for det.

Køkkenet, et flot JKE-køkken fra 2010, ligger i åben forbindelse med et stort alrum, som har god spiseplads til både familie og venner. Herfra er der adgang til den store stue, som åbner op til en sydvendt altan. På altanen kan man nyde solens stråler fra tidlig morgen til sen aften, og udsigten over Steen Billes Torv skaber en rolig atmosfære midt i byens puls. Torvet fungerer som en grøn oase med bænke, grillområder og en legeplads.

Fra altanen kan man også nyde udsigten over ejendommens private have, der som et frodigt, grønt åndehul tilbyder fred og ro uden trafikstøj – omgivet af masser af lys og luft.

Kontakt sælger

Peter Bang-Henriksen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer