Beskrivelse af boligen

Huset er til salgs ved Estate Horsens og kan ses herunder, hvor de resterende billeder og dokumenter kan findes:

https://www.estate.dk/villa/8700/enebaervej/n270191/n2701910000145?utm_campaign=boligsiden&utm_source=boligsiden.dk&utm_medium=referral

...
"Familievilla uden kompromisser
Her er en villa, som er nænsomt opdateret efter alle tidens standarder for moderne komfort og æstetik, og som, udover en god planløsning med plads til familielivet, også byder på hyggelige terrassemiljøer, en dejlig have og en af Horsens' allerbedste beliggenheder.

Adressen placerer sig lige ved Nørrestrand, der er et spektakulært natur- og vildtreservat kun 1,5 kilometer fra bymidten. Her er mange gode gåture og udendørsaktiviteter for store og små, og selve villakvarteret er ligeledes børnevenligt med gåafstand til skole, daginstitution, boldbande og indkøb. Dertil kan I naturligvis let cykle ind til centrums mange shoppingmuligheder og kulturtilbud, mens bussen går lige rundt om hjørnet.

Enebærvej 7 byder velkommen med en stor grund, der er optimalt anlagt med en ugeneret have og flere hyggelige terrassemiljøer, som lader jer følge solens bane rundt. Særligt terrasserne mod sydvest udmærker sig, for her får I et sammenhængende opholdsområde i flere niveauer, hvor I kan sidde helt ugeneret og i læ for vinden. Huset fremtræder helt uden hængepartier; bl.a. er alle vinduer og døre skiftet indenfor det seneste år, og der er etableret en solid carport med to skure på matriklen.

Indendøre er der heller ikke nogen store projekter i vente, tværtimod kan I flytte lige ind og tage huset i brug fra dag ét. Smukke sildebens laminat gulve breder sig ud igennem stueetagens leverum og tre værelser, og i køkken-alrummet er der isat et superlækkert køkken, hvor der bestemt ikke er sparet på hverken kvalitet eller hverdagsluksus med hårde hvidevarer af øverste skuffe og en hyggelig, indbygget alkove. Køkken-alrummet fortsætter direkte ind i hjemmets måske mest imponerende rum, nemlig stuen, hvor loftet er ført til kip, og ovenlysvinduer lader lyset strømme ind. Slutteligt får I to badeværelser med gulvvarme, og fra den store entré er der nedgang til en høj og brugbar kælder, der fremstår i boligkvalitet med vinduer ud mod haven og tre indretningsvenlige rum.

Velkommen til en indflytningsklar villa - der skal opleves!"

Kontakt sælger

Glenn Vinther

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer