Beskrivelse af boligen

Charmerende og Nyrenoveret Villa i Vorup
Drømmer du om en indflytningsklar villa med en central beliggenhed og moderne komfort? Vi sælger vores nyrenoverede villa, beliggende i den gamle del af Vorup. Med 2 kilometer til Randers Centrum og Søndermarkskolen samt en kort 5 minutters gåtur til dagligvareindkøb, er der nem adgang til byens bekvemmeligheder.
Villaen er beliggende på en 545 kvm grund med en dejlig, lukket, og sydvendt have. Udendørsarealerne byder på to træterrasser, nyopført i hhv. 2023 og 2024, som indbyder til hyggelige sommeraftener og masser af sol.
Indenfor finder du 129 kvm boligareal fordelt over 2 plan, samt en rummelig kælder på 73 kvm. Hele boligen er gennemrenoveret i 2021 med stor sans for detaljer og kvalitetsmaterialer. Køkken-alrummet er ligeledes fra 2021 og udstyret med topmoderne kvalitetsmaskiner.
Gulvet er belagt med egetræsplanker, og gulvvarme i stueplan og på begge badeværelser. De to badeværelser, ligeledes renoveret i 2021, byder på moderne design og funktionalitet.
Med en separatkloakeret grund, ny el og VVS-installationer fra 2021, samt en skøn udestue på 28 kvm, som også er renoveret i 2021, er denne villa en fantastisk bolig, hvor alt det praktiske allerede er taget hånd om.

Kontakt sælger

MB

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer