Beskrivelse af boligen

Velkommen til Elishøj 22 – en privat og ugeneret perle i Skødstrup, hvor moderne opdateringer møder klassisk charme. På denne fredelige, lukkede vej finder du en ejendom, der er ideelt placeret tæt på skole, indkøb og offentlig transport – perfekt til familielivet.

Huset er oprindeligt opført i 1976, men har de seneste 3 år gennemgået en omfattende modernisering. Forbedringerne omfatter et nyt funktionelt køkken, nye gulve, en ny brændeovn, et stilfuldt badeværelse og efterisolering, hvilket gør boligen både energieffektiv og indflytningsklar. Ejendommen strækker sig over 124 m² og byder på:
• Tre rummelige værelser
• Et totalrenoveret badeværelse fra KVIK med gulvvarme og armaturer fra Hans Gröhe, samt et totalrenoveret toilet.
• Et stort køkken-alrum med et nyt, funktionelt køkken fra JKE Design.

Taget er dækket af holdbare betontagsten, som i 2019 blev algebehandlet, malet og coatet for at forlænge levetiden markant. Loftsrummet er efterisoleret med 350 mm isolering, hvilket sikrer lavere varmeudgifter. Et genveks-anlæg og brændeovn fra Morsø supplerer el-radiatorerne samt luft-til-luft varmepumpen og sikrer et behageligt indeklima hele året rundt. Samtlige vinduer i bryggers, lille gang og det store badeværelse blev udskiftet i 2019.

Den 1.209 m² store grund er smukt anlagt og byder på masser af plads til udendørs aktiviteter. Den store indkørsel fører til et rummeligt skur/garage, perfekt til opbevaring eller hobbyværksted. Terrassen, omgivet af privatlivets fred, nyder sol fra formiddag til sen aften, hvilket skaber de perfekte rammer for afslapning og familieliv. Elishøj 22 er en sjælden mulighed for at sikre sig en bolig, der forener komfort, stil og privatliv. Med sin centrale beliggenhed, omfattende moderniseringer og velovervejede energibesparende løsninger er denne ejendom ideel til familien, der ønsker en høj livskvalitet i Skødstrup. Kontakt os i dag for en fremvisning af denne unikke ejendom og oplev selv, hvad Elishøj 22 har at byde på.

Kontakt sælger

Chris Stegemejer Roliggaard

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer