Halldor Laxness Vej 18

9220 Aalborg Øst

2.455.000 kr.

Boligtype:Rækkehus
Boligareal:140
Antal værelser:5
Grundareal:337
Byggeår:1998
Ejerudgift:1.950 kr.
Energimærke:C

Beskrivelse af boligen

140 kvm bygget i 1998, 4 værelser, to stuer (en på 1. sal og en i stueetagen) med mulighed for nemt at indrette med flere, da soveværelset på 1. sal kan laves til 2.
95 kvm i grundplan og 49 kvm på 1. sal med høje skråvægge og mulighed for udnyttelse af de sidste kvm ved at overdække stuen, som har loft til kip. Grunden er på 337 kvm, og er et fritliggende rækkehus. Bebygget areal 120 kvm, inkl. Udhuse.
1 toilet, 1 badeværelse, hvoraf toilettet er på 1. sal

Nu har du muligheden for at flytte ind i Møllegaarden, som består af 33 huse i str. 95 kvm til 140 kvm. Det er en yderst veldreven ejerforening som ikke ofte har huse til salg.
Husene var oprindeligt andelsboliger, men blev omdannet til ejerboliger i 2019. Der er således et stort fælleshus, som kan bruges til større fester i familien. Har du grønne fingre så kan du være med i et Permakultur fællesskab med dyrkning på fællesjorden.

Helmuret hus på 140 kvm, hvoraf de 47 kvm er udnyttet på 1. salen, med toilet, stor stue, soveværelse som kan omdannes til 2 store værelser, samt mindre disponibelt rum. Adgang til loft via loftslem.
Stueetagen er på 95 kvm, har 2 værelser, badeværelse, bryggers, køkken med spiseplads, gang og stor stue med loft til kip og fritliggende bjælker.
Trappe i hjørnet af stuen fører til førstesalen som er åben til stuen og sikret med gelænder.

Fra stuen kan du gå direkte ud på den store anlagte terrasse, som afgrænses mod haven med sort træværk.
Carport, udhus/værksted og yderligere skur i haven bag huset til haveredskaber og diverse vinteropbevaring. Alt er nymalet og vedligeholdt.

Huset fik nyt sort eternittag medio 2021, inkl. 2 Velux energiruder i taget samt vedligeholdelsesfri gavle og sternbrædder. Ventilations elementer installeret i taghætter. Ståltagrender.

Haven har æble og pære træer, samt bærbuske.
Huset er løbende vedligeholdt og der er nyt komfur/ovn fra 2023.
Helmuret vægge i alle rum i stueetagen, gulvvarme i bryggers, gang og badeværelse.
Nyere tæppe i stue, trægulve i værelser i stueetagen, klinker i gang, bryggers og badeværelse. 1. salen har trægulve. Hvide døre overalt.

Skabe i soveværelse og lille værelse.

På fællesområderne sørger gartner for plæneklipning og hække. Der er legeplads og fodboldbane.

Møllegaarden ligger tæt på store arbejdspladser som AAU, NOVI, DR, Føtex samt det nye supersygehus. Nem adgang til motorvej, samt flere busforbindelser med utallige afgange dagligt til Aalborg mm. i 2024 kommer den nye plusbus til at køre fra området

Kontakt sælger

Pia Lyke Bertelsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer