Grønholtparken 99

6000 Kolding

1.895.000 kr.

Boligtype:Villa
Boligareal:119
Antal værelser:4
Grundareal:706
Byggeår:1975
Ejerudgift:2.526 kr.
Energimærke:D

Beskrivelse af boligen

Flot opdateret villa i efterspurgt villakvarter

Huset ligger i et populært, trygt og roligt kvarter i det sydlige Kolding - et dejligt område hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Fra matriklen når I nemt alt det, der er brug for i dagligdagen, bla. ligger der flere skoler i lokalområdet herunder Lykkegårdskolen, Sdr. Vang Skole og Seest skole, ligesom der findes både børneinstitutioner og dagplejere i nærområdet - og sjove legepladser.

Ydermere er der flere gode dagligvare butikker i nabolaget, ligesom der er hurtig adgang til midtbyen med masser af indkøbsmuligheder og fristelser. Endnu en bonus er, at I kommer til at bo nær skønne naturområder, og så er der nem adgang til motorvej fra matriklen.

Selve boligen er flot og velholdt - desuden har sælger opdateret interiøret med stilsikker hånd gennem de seneste tre år. Det betyder, at I kan rykke direkte ind i lyse, indbydende omgivelser, hvor der er plads til det gode familieliv og sociale sammenkomster.

Villaen rummer et velholdt og meget charmerende køkken, der er blevet opdateret med bordplade, greb og gulv.

Herfra er der nem adgang til den dejlige vinkelstue, hvor I får skønne lysindfald og det smukkeste parketgulv, som lykkeligvis er gennemgående i både værelser og entré/fordelingsgang. Fra stuen er der udgang til havens vestvendte terrasse.

I får desuden et rummeligt soveværelse med skabsplads samt to gode, indretningsvenlige børneværelser - ligeledes med skabe.

Dertil badeværelse med både badekar, bruseniche og gulvvarme. Herude er der opdateret med nye gulvklinker, badeværelsesmøbel, armatur mm.

Husets entré er rummelig, mens der er plads til opbevaring og vaskefaciliteter i bryggerset - herfra er der udgang til den sydvestvendte del af terrassemiljøet.
Udendørs venter en dejlig have med mulighed for at slikke solskin på flere dejlige terrasseområder, ligesom der venter en stor plæne med plads til leg og boldspil.

I får også en nyopført (april 2023) carport og i forlængelse heraf et godt isoleret værksted/redskabsskur.

Kontakt sælger

Sabrine Kristiansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer