Strandagervænget 13

7000 Fredericia

3.750.000 kr.

Boligtype:Villa
Boligareal:205
Antal værelser:6
Grundareal:892
Byggeår:86
Ejerudgift:3.623 kr.
Energimærke:C

Beskrivelse af boligen

Villa med havudsigt

Pris 3.750.000 – Vi er åben for bud - Strandagervænget 13, 7000 Fredericia

Søger du et hus tæt på vandet med havudsigt som tilgodeser børnefamilien, med super lækker badestrand med badebro / bådebro hvor du bliver medejer af broen, her har du naturligvis første ret på en plads hvis du har båd eller ønsker en, så er det nu du har muligheden 😊

Her er afstand til 3 skoler kun 1,5 km, børnehave tætter på og går afstand til mange forskellige dagligvare butikker.

Denne store, topmoderne villa ligger for enden af en blind vej med en sti direkte til en skøn bade strand hvor der er smukke gå ture og bænke hvor du kan sidde og nyde udsigten.

Et indbydende hus med meget lyse rum og en velindrettet planløsning såvel som en attraktiv beliggenhed i naturskønne og bynære omgivelser få skridt fra vandet.

Rundturen begynder i en stor lys entré, herfra folder boligen sig ud. I den ene ende finder I et dejligt lyst bryggers, hvorefter i træder ind i et flot køkken med spisestue for enden af køkken, her får du stort køkken med nye hvidevare bl.a. køleskab med kold vand, fryser med isterninger, indbygget kaffemaskine mm, herefter kommer i ind i en stor lys stue med plads til hele familien og med egen bar.

Husets førstesal byder på hele to badeværelser og 2 gode værelser med havudsigt – soveværelset er med stort walk-in til garderoben.


Selve huset er fra 1986, og indretningen bærer præg af spændende detaljer og forskellige niveauer, der vækker nysgerrigheden til live. Derudover er boligen udstyret med mange nye vinduer, som lader dagslyset strømme ind i opholdsrummene.

Foruden det generelle boligareal i stueplan og på førstesal råder huset også over en aldeles rummelig kælder på hele 90 kvadratmeter med eget indgang fra garagen, der er dog ikke megen kælderfølelse over foretagendet, disponible rum kan med fordel udnyttes til ekstra legeværelse, hobbyrum eller noget tredje. Kælderen er ligeledes udstyret med et praktisk vaskerum, 2 depotrum til opbevaring og et badeværelse i rigtig fint stand samt et værelse / kontor

Udenomsareal får du en dobbelt garage med eklektisk port, forenden af garagen er der et godt værksted
I haven får du flere terrasser hvor man kan følge solen rundt, den store have kan rumme både havetrampolin, solsenge og fodboldmål mm. I den ene ende er der anlagt tre højbede, hvor krydderurter, jordbær og andet frugt og grønt kan få lov at spire og bringes med ind på spisebordet.
.

I får fornøjelsen af et hus som er løbende moderniseret fra 2018.

.
Huset er delt op med børne/teen afdeling hvor en hver teen kun kunne drømme om.

Ønsker du at se mere så kontakt os på 42305049 eller send en PB.
Eller se mere på boligsiden😊

Kontakt sælger

Maja Middelbo

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer