Nørgårds Strand 33

7130 Juelsminde

1.495.000 kr.

Boligtype:Fritidsbolig
Boligareal:58
Antal værelser:3
Grundareal:455
Byggeår:1947
Ejerudgift:13.566 kr.
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Lækkert sommerhus med udsigt over lillebælt!!

Huset har for nylig gennemgået en større renovering og fremstår i dag nymalet både indvendig som udvendig, har fået etableret ny lækker terrasse, nyt badeværelse samt køkken og brændeovn.

Huset indeholder lækkert stue og køkken alrum samt 2 værelser.

Området ved Nørgårds Strand, i kort afstand fra Horsens og Juelsminde, er præget af naturoplevelser, som I både finder på land og til vands. Beliggende i gåafstand til kysten er I hurtigt nede ved den dejlige badestrand med en god badebro. Her er der også gode opholdsmuligheder på de store græsarealer, hvor I kan sidde og nyde den
uspolerede udsigt mod Endelave. Herudover byder området også på smukke skovarealer med stier til gåture og en god legeplads.

Sommerhuset er placeret på en grøn og nem grund med plæne og høstanemoner, som blomstrer i flere måneder. Her får I egen petanquebane og de to skønne træterrasser, der ligger på hver side af boligen med henholdsvis havudsigt og skovudsigt, og som lader jer følge solen rundt i løbet af dagen. Herudover er der også et praktisk skur, og så betyder de flotte naturomgivelser, at I kan observere et rigt dyreliv.

Kontakt sælger

paw schultz

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer