Diskret annonce

8000 Aarhus C

5.250.000 kr.

Boligtype:Ejerlejlighed
Boligareal:97
Antal værelser:2
Byggeår:1990
Ejerudgift:2.000 kr.
Energimærke:C

Beskrivelse af boligen

97 kvm liebhaver ejerlejlighed/byhuslejlighed i det charmerende latinerkvarter.

den hyggelige handelsgade Graven ligger denne toplanslejlighed i et charmerende byhus fra 1990 - men bygget så det ligner det originale hus fra 1819 med en brostensbelagt gård midt i Latinerkvarteret. Med god plads omkring sig og indgang på første sal oplever du et dejligt lysindfald gennem lejlighedens sprossede vinduer. De lyse gulve og vægge giver sammen med bjælkerne i loftet en venlig og hjemlig stemning, som du mærker, allerede når du parkerer i den hyggelige baggård, hvor du har ret til en af parkeringspladserne.

I det hele taget emmer hjemmet af god atmosfære og autenticitet, efter at ejendommen blev gennemrestaureret
og genopbygget i sin oprindelige stil tilbage i 1989. Her fik lejligheden nye brede plankegulve, der i dag fremstår flotte og lyse. Ejendommen er i rigtigt god stand, ligesom der er malet så sent som i 2014, hvor også køkkenet blev etableret med vægt på funktionalitet.
Fra køkkenet er der åben forbindelse til alrummet med plads til både spisebord og hyggekrog, mens du kan indrette en hyggelig opholdsstue i den store glaskarnap/udestue med vinduer til alle sider, hvor du har et skønt lysindfald.

Tagterrasse med sol og udsigt til byen
I det lyse og rummelige soveværelse på overetagen er pladsen optimalt udnyttet med indbyggede skabe under den ene skråvæg. Gennem de dobbelte glasdøre ud til tagterrassen, som vender mod øst, kan du følge med, når dagens første solstråler rammer. Her kan du sætte dig med morgenkaffen og fornemme, hvordan byen vågner omkring dig. Du har udsigt over tagene og Domkirkens spir, samt god plads til både bord, stole og en grill. På den måde kan du få mest muligt ud af sommeren i centrum.

Lige ved siden af soveværelset har du et rummeligt badeværelse med mere god skabsplads. Der er generelt tænkt over opbevaringsmulighederne i lejligheden – det ser du bl.a. med det praktiske depotrum under trappen og reposen oven for trappen, hvor du også har et par skabe til rådighed. Har du brug for et hjemmekontor, kan du evt. placere det her.
Til dine overnattende gæster ligger der i stueplanet et gæsteværelse, som du kan låne. Her er to sengepladser, eget badeværelse og egen indgang.
Derudover er der vaskerum i kælderen, hvor du også har et meget stort rum til ekstra opbevaring eller værksted
efter behov på ca. 20 kvm i helt tør kælder af betonelementer.
Velkommen til en af Latinerkvarterets mest autentiske ejendomme med charmerende rammer til hjemlig hygge i de lyse rum eller på tagterrassen med udsigt til byen. Tag for dig af alle de mange tilbud og fristelser, der venter lige udenfor.

I gården er der primært erhvervskontorer og kun 3 ejerlejligheder, som alle er i 2 plan over 1 og 2 sal. Derfor føles det som små byhuse, og der er helt roligt både aftener og i weekender.

Til lejligheden er der tinglyst 1 p-plads - undtaget hverdage mellem 8-17. bag lukket port i gården.

Kontakt sælger

KBP

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse