Fruering Skovmark 18

8660 Skanderborg

2.948.000 kr.

Boligtype:Rækkehus
Boligareal:133
Antal værelser:5
Grundareal:473
Byggeår:2021
Ejerudgift:2.800 kr.
Energimærke:A

Beskrivelse af boligen

Under ti minutters kørsel fra Skanderborg centrum venter denne topmoderne, nyere rækkevilla nu på, at I flytter ind. Med adresse på Fruering Skovmark 18 kan I glæde jer til at møblere en flot hjemmebase med naturen tæt på samt alle hverdagsbehov i en radius af få kilometer.
Velkommen til Fruering.

Boligen matcher fuldt ud den moderne families behov, og tilmed har man formået at invitere de grønne omgivelser indenfor gennem velplacerede, høje vinduespartier, mens ensartede materialevalg binder rummene sammen.
Kernen i huset er det åbne opholdsmiljø, hvor køkkenet er opstillet langs væggen, så gulvpladsen maksimeres. Det er oplagt at placere spisebordet i denne sektion af rummet, mens sofaen opstilles nær havedøren, som I lader stå åben på de varme sommerdage, der tilbringes i haven.

Boligen har fire værelser, hvoraf ét er soveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet. Huset har desuden endnu et badeværelse med væghængt toilet samt et bryggers til de praktiske gøremål.

Haven er et blankt lærred, hvor I kan skabe den perfekte oase med terrassen til grillmiddage, græsplæne til trampolinen og måske et par højbede med krydderurter og fristende jordbær.

Fruering er et hyggeligt samfund med et godt sammenhold, forsamlingshus og kirke, og rammerne er ideelle for jer, der vil bo roligt, men samtidig med nem adgang til alle hverdagens bekvemmeligheder. Knap 500 meter fra huset kan teenageren stige på bussen, når de skal mødes med vennerne, mens nærheden til skoven giver masser af
oplevelser i det fri for hele familien.

Kontakt sælger

Brian Petersen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse