Diskret annonce

9260 Gistrup

5.795.000 kr.

Boligtype:Villa
Boligareal:370
Antal værelser:9
Grundareal:1698
Ejerudgift:5.443 kr.
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Skøn og central ejendom, der blev TOTAL-renoveret i 2007 – og hvor hver detalje er gennemtænkt.

Man mødes af en stor, grusbelagt indkørsel og kan således også blot trykke på knappen, så der åbnes op til en 60 m2. stor garage, hvor man kan tilslutte gulvvarme. Ejendommen er perfekt for den store eller sammenbragte familie, for med 370 m2. bolig i 2 plan, har man godt med plads at bevæge sig på.

Man træder ind i en stor entré, hvor man hurtigt fornemmer rummeligheden! Her er let adgang til 1. sal og går man videre, kommer man ind i køkkenet, hvor hele familien kan samle sig om bordet. Køkkenet er i forbindelse med stuen, hvor man kan nyde gode aftener med film, popcorn og ren råhygge.
Via køkkenet er der adgang til stueplanets 4 værelser, et godt badeværelse med glas-bruseniche og endnu et værelse, som pt. anvendes som kontor. Hertil er der også adgang til bryggers, hvor man har højtstående hvidevarer samt adgang til garagen. Man finder også yderligere et badeværelse med boblebad og muret bruseniche. Hele stueplan har desuden gulvvarme, undtagen værelserne.

På 1. sal har man en stor gildesal, hvor man let kan være 40+ mennesker til at fejre fødselsdag, påskefrokost og lignende. Hertil finder man et mindre køkken med alle hårde hvidevarer, badeværelse med jacuzzi og muret bruseniche samt 2 ekstra værelser. Fra det store soveværelse har man adgang til en østvendt terrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen.

Støvsugningen går som en leg, for med centralstøvsuger på begge plan af boligen, skal man ikke være bekymret for en kort ledning. Når sommerens varme nærmer sig, kan man nyde af en vestvendt terrasse, der byder på en skøn udsigt over nærliggende områder. Der er let adgang til den store træterrasse fra alrummet og via stuen finder man en flisebelagt terrasse.

Udenfor er der minimalt med vedligehold, så man i stedet kan nyde tide med familien.

Som ny ejer af denne bolig, har man alt lige i nærheden: Skole, institutioner, indkøb, natur og meget mere inden for gå- eller cykleafstand!

Kontakt mægler

Mæglerringen


Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse