Diskret annonce

9800 Hjørring

7.295.000 kr.

Boligtype:Fritidsbolig
Boligareal:103
Antal værelser:5
Grundareal:1000
Byggeår:2020
Ejerudgift:3.001 kr.
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Fantastisk beliggende luksussommerhus med panorama-havudsigt. Huset er opført i 2020 i de bedste materialer og med unik og skøn indretning. Der er kælder med aktivitetsrum og terrasser i flere niveauer. Den bedste del af terrassen er nok det nedsænkede område med vildmarksbad og ekstra god læ.

Sommerhuset er tegnet af Quist Arkitektur og færdigbygget i 2020. Der er ikke sparet på materialerne og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten nogen steder. Indretningen er i top og der er absolut ingen spildplads, hverken ude eller inde. Køkkenet er et Svane-køkken og hvidevarerne er i bedste kvalitet med bl.a. 2 Brandt indbygningsovne, Brandt induktionskogeplade, Witt emfang, Liebherr køle-/fryseskab, Asko opvaskemaskine, Busch vaskemaskine og AEG tørretumbler. Alt indbo medfølger naturligvis. Der kan være enkelte personlige ejendele, som ikke medfølger.

Huset er et nyt, klinkbygget træhus med store vinduer mod vandet. der er delvist indhegnede træterrasser næsten hele vejen rundt - og så er der den lille klitgryde, der er udnyttet til en ekstra læ-plads med solstole og vildmarksbad. Taget er et listepaptag, som er et af de bedste tage, man kan få. Indvendigt er der trægulve, hvide gipsvægge afvekslende med rustikke murstensvægge, lamel-lofter i en selvbærende tagkonstruktion og overalt er der lagt vægt på kvalitet og finish. Her kan man virkelig bare flytte ind og slappe af. Master soveværelset har eget badeværelse med toilet, bruser og håndvask. Det store badeværelse har desuden badekar. Der er 3 soverum i huset, hvortil kommer kælderen, der benyttes som ekstra opholdsrum. 2 af soverummene har senge med elevationsbund. Der er desuden et teknikrum og et disponibelt rum. Endelig er der et redskabsrum med adgang udefra.

Der er luft/vand varmepumper til opvarmning.

Kontakt mægler

Hedegaard Madsen


Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse