Diskret annonce

9480 Løkken

2.525.000 kr.

Boligtype:Fritidsbolig
Boligareal:122
Antal værelser:6
Grundareal:1222
Byggeår:2015
Ejerudgift:1.986 kr.
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Nørre Lyngby er en lille sommerby som er delt i 2 af et fredet naturområde, hvor der de senere år er blevet forsøgt etableret mere vild natur med et par søer. Der er en sti, der kan følges næsten hen til nedkørslen til stranden - en gåtur på lidt over en kilometer. I Nørre Lyngby er der en sommerkøbmand og et værtshus, der en gang imellem også serverer mad. Desuden er der i sæsonen restaurant på Feriehotel Lyngby Mølle - lige nu er denne dog lukket ned og der arbejdes på at finde en ny forpagter. Øvrige indkøbsmuligheder findes i Løkken og Lønstrup, der begge ligger i ca. 10 minutters afstand i bil. Lige syd for Lønstrup kører man forbi Rubjerg Knude Fyr, som i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten under stor mediebevågenhed. Af andre udflugtsmuligheder i området kan nævnes Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tversted-søerne, Rhododendronparken i Brønderslev, FunPark ved Hirtshals... Shopping findes i rigt mål i både Løkken og Lønstrup, og skal der mere kultur til, så trækker Hjørring nok. Der er en halv time til motorvej E39, hvorefter man er i Aalborg på 20 minutter og Aarhus på under 2 timer.

Grunden her ligger i en nyere udstykning umiddelbart syd for det fredede område. Nogle naboer har tilplantet skellet, mens andre etablerer volde. Det er heller ikke alle, der slår græs på hele grunden. Her ligger man umiddelbart ud til det fredede område, hvor man, især ved daggry og i skumringen, kan være heldig at se ræv, hare eller rådyr, ligesom fasanens skræppen høres en gang imellem. Grunden er nogenlunde plan men skråner en lille smule på den nordlige del ud mod det fredede område. Den er græsbevokset, og der slås græs på det meste af matriklen.

Bygningssættet består af 2 bygninger med terrasse imellem. Terrassen er delvist indhegnet, så der er en dejlig læplads, hvor der er fuld sol fra middag og nærmest til solnedgang. Mod syd er der en grusbelagt indkørsel, og hele terrassearealet er flisebelagt.

Boligen har en markant profil, idet hovedhuset har taghældning mod øst. Annekset, der er indrettet som aktivitetsrum med billard, bordfodbold mm. har taghældning mod vest. Huset er sort, klinkbygget med listepaptag og hvide døre og vinduer. Tagene har alu/zinkinddækning og zinktagrender. Skorstenen i brune sten bryder den store væg og er med til at understrege arkitekturen.
Indvendigt er det centrale rum stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet Dette rum har store vinduespartier ud mod terrassen. Husets østside indeholder 3 soverum, med hver 2 sovepladser. Desuden findes her det store badeværelse, der har brus, spa og sauna. Det lille badeværelse, der har brus, ligger lige ved entrédøren. Sammen med et depotrum skabes her et rum, hvor der er blevet plads til en åben hems med udkig mod vest ovenover. Den egner sig både til leg og ophold for børn, men kan også rumme et par sovepladser. Begge badeværelser er indrettet med cremefarvede fliser. Alle indvendige vægge er hvide, og lofterne er med akustikplader i Troldtekt. Huset opvarmes med el, og en luft/luft varmepumpe giver bedre økonomi i varmeregnskabet.

Huset udlejes gennem Novasol med husnummer A07400. Sælger forventer en indtjening i 2022 på omkring 185.000 + forbrug (før skat).

Kontakt mægler

Hedegaard Madsen


Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse