Diskret annonce

9800 Hjørring

2.995.000 kr.

Boligtype:Fritidsbolig
Boligareal:73
Antal værelser:3
Grundareal:1988
Byggeår:2008
Ejerudgift:2.509 kr.
Energimærke:Ikke relevant

Beskrivelse af boligen

Toppen af Lønstrup-Klinten rager godt i vejret, omkring 38 meter. Her er vi tæt ved kanten af den etablerede kystsikring, så huset står nok de næste mange år med - og længere, når der etableres mere kystsikring. Men havudsigten er betagende. Det er som en blå væg i stuen. Et evigt skiftende farvespil i blå nuancer på himlen, som spejler sig i vandet, og til andre tider en dramatisk scene for skyer, der passerer. En speciel oplevelse er at se et tordenvejr ude over vandet. Man kan se lynene, men det er så langt væk, at man ikke kan høre bragene. Det er det, der kaldes kornmod.

Vi befinder os i Lønstrup på Nordjyllands vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring, hvor der via E39 er lige omkring to timer til Aarhus. Der er gode oplevelser til mange ferier i området, men en god del af ferien bør være afslapning. Her er der ikke nogen græsplæne, der skal slås og ingen hække, der skal klippes. De vilde græsser og den spredte bevoksning kan blive til kønne buketter på stuebordet, men kræver ellers ingen anstrengelser. Så der bør være god tid til at slappe af og lade batterierne op.

Det sorte, klinkbyggede sommerhus er arkitekttegnet. Det har listepaptag med sortmalede sternbrædder og hvidt underdæk, og der er sortmalede døre og alu-vinduer. Terrasserne er flisebelagte og til dels med sort stakit. Skorstenen er i hvidmalede mursten. Indvendigt er der sorte klinkegulve, væggene er hvidmalede gipsvægge på badeværelserne og ellers vandskurede og lofterne er med Troldtekt akustikplader og synlige limtræsbjælker. Der er vinduer til kip i gavlene, hvilket giver et dejligt lysindfald. Over de to soverum er der en hems, der kan bruges til overnatninger, så der i alt er 6 sovepladser. Udover badeværelset, der indeholder en stor bruseniche samt spa, er der et gæstetoilet. Med adgang udefra er der et lille redskabsrum. Husets centrale rum er naturligvis køkken/alrum/stue, der er i åben forbindelse. Herfra er der udgang til terrasserne. Der er i øvrigt også direkte udgang til terrassen fra badeværelset.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0317 og burde ved fuld dispositionsret for bureauet kunne give en indtjening på 50-70.000 om året.

Kontakt mægler

Hedegaard Madsen


Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse