Diskret annonce

8200 Aarhus N

Kontakt for pris

Boligtype:Ejerlejlighed
Boligareal:57
Antal værelser:2
Byggeår:1937
Ejerudgift:2.289 kr.
Energimærke:C

Beskrivelse af boligen

Jeg sælger denne lyse, delevenlige toværelseslejlighed beliggende tæt på universitetet. Lejligheden er gennemrenoveret og står derfor rigtig velholdt med bl.a. flotte plankegulve og høje vægpaneler. Du bydes velkommen i lejlighedens entré, hvor der er to indbyggede skabe, så der er plads til at gemme sko og overtøj væk. Entréen fungerer som en fordelingsgang til lejlighedens øvrige rum. Lejlighedens køkken er renoveret i 2020, hvor der er sat et flot og moderne HTH-køkken ind med god skabs- og bordplads. Du finder alt i hårde hvidevarer.

Stuen har en rigtig god størrelse med plads til spisebordsarrangement, sofastue og ekstra plads til for eksempel et lille kontor.

Soveværelset har en god størrelse med indbyggede skabe og den skønneste udsigt til gårdhaven, hvor der er borde og bænke til fri afbenyttelse. Her er et stort grønt græsareal, hvor man kan slappe af og nyde solen.

Badeværelset er ligeledes renoveret i 2020 med væghængt toilet og separat bruseniche.

Lejligheden er beliggende tæt på vandet, skov og Aarhus’ studiefaciliteter. Der er desuden kort afstand til Aarhus Centrum, hvor der blandt andet kan gøres brug af byens mange caféer, parker og butikker. Letbanen finder du få hundrede meter fra lejligheden.

Kontakt sælger

AK

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse