Aprilvej 1

8700 Horsens

1.795.000 kr.

Boligtype:Villa
Boligareal:110
Antal værelser:4
Grundareal:110
Byggeår:1972
Energimærke:C

Beskrivelse af boligen

Aprilvej 1, 8700 Horsens 
Regulær og veldisponeret villa
Pris 1.795.000
Tre gode grunde til køb af boligen
1. Køkken/alrum
2. Børnevenligt, lukket vænge
3. Lavt energiforbrug

Fakta om boligen
Byggeår 1972
Areal 110 m²
Grundstørrelse 753 m²
Antal plan 1 plan
Antal toiletter 2
Antal bad 1
Antal værelser 4
Varmeinstallation Fjernvarme
Energimærke C
Ydervægge Mursten
Tagtype Tegl

Villaen fremstår ganske regulært og har en fornuftig husleje, så den mindre familie, den enlige eller det unge par kan få fingrene i et hjem, der kan fungere som base i mange år ud i fremtiden.

Hjørnegrunden er beliggende på et lukket vænge i et attraktivt og roligt, børnevenligt område i Torsted med et godt stisystem og ved grønne fællesarealer. I området er der et rigt foreningsliv, motionscenter, sportshaller, den nye lege- og bevægelsespark, gode indkøbsmuligheder, god skole og flere daginstitutioner. Der er blot 5-10 minutters kørsel til Horsens centrum og banegård. Et plus for mange pendlere i området er den korte vej til Vestvejen og motorvejstilkørslen ved Horsens C eller Syd.

Huset er opført i 1972. Vinduer og døre og andet udvendigt træ er nymalet, således huset i dag fremstår med et moderne look. Inde for fremstår huset med et nyt, sort køkken med direkte adgang til en lys stue. Køkkenet er indrettet med en masse skuffeplads. I det dejlige opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét oplever I et særdeles indbydende rum, hvor solens stråler kommer ind fra begge sider. Morgensolen i køkkenet og aftenssolen strømmer gennem det større vinduesparti i alrummet. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med klinker, med nye elementer og plads til tørretumbler og vaskemaskine. Fra stuen er der direkte adgang til haven. Fra fordelingsgangen med indbyggede skabe er der adgang til 3 værelser og badeværelse med badekar og gulvarme. De to store værelser har ligeledes indbyggede skabe. Desuden har huset et gæstetoilet, hvilket man sjældent ser i huse af denne størrelse. Alt i alt et fremtidigt hjem med en veldisponeret planløsning. Gulvene er de oprindelige, Junkers massive bøgetræ, i stue, fordelingsgang og værelser.

Tilhørende en nem anlagt have, som er afskærmet af en hæk, med isoleret værksted/udhus i forlængelse af carport samt et ekstra haveskur. Her er der god plads til værksted, græsslåmaskine og havemøbler. På grunden findes hele 3 flisebelagte terrasser samt bålplads, hvor morgen- og aftenssolen kan nydes.

Loftet er blevet efterisoleret. Energiforbruget ligger på cirka 10.000 kr. årligt.

Overtagelse mulig fra 1/3-2023.

Kontakt 2615 4055 eller skriv en privatbesked for fremvisning.
Tilstands-, energi- og elrapporten på huset kan tilsendes ved interesse.

Kontakt sælger

Lone Henriksen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer

Til boligkøberne

Forsikringer

Bestil 3 gratis tilbud på din husforsikring, indboforsikring eller andre forsikringer og få de billigste forsikringsudgifter

Byggeteknisk gennemgang

Bestil tilbud på en byggeteknisk gennemgang i dag og få ro i maven med dit boligkøb

Finansiering

Du kan spare mange penge på dit boligkøb ved at få hjælp fra en uvildig rådgiver til den rette finansiering

Køberrådgiver

Pris: 6.450 kr.

Komplet køberrådgivning, skøde og refusionsopgørelse